Welkom

logo Respijthuis Lelystad

Respijthuis Lelystad is er voor mensen met een aandoening en/of beperking. Uw naaste kan hier tijdelijk verblijven, zodat u als mantelzorger even tijd en ruimte voor uzelf kunt nemen. U kunt de accu weer opladen op vakantie, tijdens een weekendje weg: Respijthuis Lelystad geeft lucht.

Respijthuis Lelystad beschikt over vier appartementen met ieder een eigen badkamer. Er is een gezamenlijk woonkamer en alle appartementen beschikken over een klein terras. De sfeer is huiselijk. We willen dat onze gasten zich hier thuis voelen en een fijne tijd hebben.

Bosrijke omgeving.

De sfeervolle appartementen zijn te vinden op Buytenplaets Suydersee, een bosrijke camping met een kleine dierenweide en op loopafstand van het Stadspark, zwembad de Koploper en winkelcentrum Lelycentre. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een wandeling, een gezellig kopje koffie of andere activiteiten in de buurt.
De zorg blijft in handen van uw eigen thuiszorgteam en vrijwilligers zorgen voor gezelligheid en passende activiteiten.
Doordat ouderen en chronisch zieken langer thuis blijven wonen, spelen mantelzorgers een belangrijke rol in de zorg voor hun naasten. Mantelzorgers kiezen er niet voor, maar het overkomt hen. En soms is dit zwaar. Veel mantelzorgers zijn overbelast of dreigen overbelast te raken. Respijthuis Lelystad geeft lucht!

Meer informatie of aanmelden.

Uw vragen beantwoorden we graag via de coördinator: tel. 06 1851 7164

Meer informatie over :

Het Respijthuis

Onze Visie

De Kosten

Onze ANBI status

Respijtwijzer

Overige informatie en contact mogelijkheden zijn te vinden in het menu van deze website