Algemene informatie

Het Respijthuis Lelystad beschikt over drie appartementen met ieder een eigen badkamer. Er is een gezamenlijke woonkamer en alle appartementen beschikken over een klein terras. De sfeer is huiselijk. We bieden een passend logies en we willen dat onze gasten zich hier thuis voelen en een fijne tijd hebben. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

De coördinator bespreekt met de gast en de mantelzorger de aanmelding. Heeft deze intake plaats gevonden en is de logeerperiode vastgesteld dan vragen wij u de helft van het totale bedrag te betalen, het resterende bedrag dient bij aankomst betaald te worden.
Inchecken is meestal vanaf 15.00 uur mogelijk en op de dag van vertrek moet u uiterlijk de kamer om 11.00 uur verlaten, maar afwijkingen zijn natuurlijk bespreekbaar.
U behoudt de zorg van uw eigen thuiszorgorganisatie en vaak kan ook de dagbesteding elders gewoon doorgaan.
U kunt eventuele dieetwensen voor de dagelijkse maaltijden bij de intake doorgeven. Vrienden en familie zijn tijdens uw verblijf van harte welkom, desgewenst kunnen zij tegen een vergoeding van € 3.75 voor de lunch en € 7.50 voor de warme maaltijd mee-eten.
Bij annulering één week (of korter) vóór opname wordt een vergoeding van 20% van de verblijfkosten in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht.
Heeft u een aanvullende verzekering? Bespreek eventuele vergoedingsmogelijkheden met uw ziektekostenverzekering.
Wij verwachten dat u heeft kennisgenomen van het huishoudelijk reglement en dat u dit zult nakomen.
Er kunnen geen huisdieren worden toegelaten, tenzij het een officieel hulpdier betreft.

<< Terug